Zaventem, 10 september 2014 – In januari 2013 formaliseerde Xerox een Europees distributiekanaal dat moest instaan voor de verkoop van zijn producten, software en oplossingen, specifiek voor de sector van de grafische communicatie. En het werd een succes!

Het aantal partners van dit netwerk kende in heel Europa een toename met 35 %. En de omzet die deze partners genereren, is in het eerste semester van dit jaar bovendien gestegen met meer dan 150 %. Er werden ook belangrijke nieuwe contracten ondertekend, meer bepaald met Fujifilm (Duitsland) en met Henche (Spanje).

Al deze partners hebben specialisaties: sommigen hebben zich toegelegd op pre-press, anderen op klassiek of op grootformaatdrukwerk. Binnenkort ontmoeten ze de directie van Xerox tijdens het tweede ‘Graphic Communication Reseller Congress’ dat op 21 en 22 oktober 2014 plaatsvindt in Madrid. Ook Andrew Copley (President of Global Graphic Communications, Xerox Corporation) en Sophie Vandebroeck (Xerox Chief Technology Officer and President, Xerox Innovation Group) zullen op de afspraak zijn. Xerox zal van de gelegenheid gebruik maken om bijzonder nuttige producten aan te kondigen.

Xerox streeft er immers naar zijn klanten te helpen de nieuwste innovaties te verwerven, en zoekt daarom voortdurend nieuwe partners die over de nodige geloofwaardigheid beschikken om eindklanten iets extra's te kunnen beloven en garanderen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Frank Blomme (frank.blomme@xerox.com).  

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 180 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.