Zaventem, 30 september 2014 – Op een ogenblik dat mobiliteit, veiligheid, toegang tot de cloud en productiviteit essentiëler dan ooit zijn voor de ondernemingen, heeft Xerox vandaag de verrijking aangekondigd van zijn ConnectKey® 1.5-platform, een besturingssysteem en geheel van softwareoplossingen voor multifunctionele printers (MFP). In één moeite door worden ook vier nieuwe MFP's gelanceerd die met dit platform werken.

MFP's die klaar zijn voor de cloud

De vier nieuwe systemen bieden meer keuze op het vlak van snelheid en functionaliteiten :

  • MFP monochroom A4 Xerox WorkCentre 3655 : snelheid tot 47 ppm met een maximale laadcapaciteit van 2.350 bladen en een aanraakscherm op groot formaat dat het gebruik vereenvoudigt.
  • MFP monochroom A3 Xerox WorkCentre 5945/5955 : een nieuw concept dat een scherpe beeldkwaliteit biedt dankzij de LED-technologie en de Emulsie Aggregatie-toner van Xerox; snelheden van 45 tot 55 pagina's per minuut (ppm).
  • MFP kleur A4 Xerox WorkCentre 6655 : automatische recto-versolader van 60 bladen, afdruksnelheid tot 36 ppm in kleurenmodus en Z/W.
  • MFP kleur A3 Xerox WorkCentre 7970 : snelheid tot 70 ppm in kleurenmodus en Z/W met mogelijkheid tot vouwen in C en Z; verhoogde productiviteit en flexibiliteit voor de aanmaak van applicaties.

Uitgebreide softwaremogelijkheden

Het softwareplatform Extensible Interface Platform 3.0 dat deel uitmaakt van Xerox ConnectKey is verrijkt met tools en ondersteunt de WebKit-motor om de Xerox-partners te helpen gemakkelijker gepersonaliseerde toepassingen te ontwikkelen die toegankelijk zijn via het aanraakscherm dat de gebruikersinterface van de MFP's vormt.

Daarnaast beschikken de gebruikers over nieuwe ConnectKey-applicaties die gecreëerd zijn met de tool Xerox App Studio waarvan versie 2.0 vandaag wordt aangekondigd. Sommige applicaties geven direct toegang tot oplossingen die gehost zijn in de cloud, zoals Microsoft Office 365 en Dropbox, om te kunnen digitaliseren en afdrukken. Een andere applicatie geeft de klanten toegang tot documenten die op hun pc's staan en maakt het mogelijk ze te printen vanaf de gebruikersinterface van de MFP's.

Xerox lanceert ook versie 5.0 van Xerox Secure Access, een beheerde printsoftwareoplossing, die nu modulair is en de klanten in staat stelt economische authenticatiefuncties te gebruiken die compatibel zijn met de standaard badgelezers van de industrie.

De nieuwe versie 3.0 ten slotte van de module Mobile Print Solution is gebruiksvriendelijker geworden, terwijl zijn veiligheid en flexibiliteit om jobs uit te voeren zijn toegenomen. De gebruikers kunnen kiezen uit verschillende formaten dragers en de paginazones selecteren die ze willen printen.

Het valt te verwachten dat ondernemingen die een beroep doen op de beheerde diensten van Xerox om hun kosten te verlagen en efficiënter te werken ook belangstelling zullen hebben om met de nieuwe functies in ConnectKey 1.5 aan de slag te gaan.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe multifunctionele printers met ingebouwd ConnectKey-platform, Xerox App Studio 2.0, ConnectKey-apps en Mobile Print Solution 3.0 zijn nu reeds verkrijgbaar. Xerox Secure Access 5.0 zal in oktober op de markt komen.

Over Xerox Europe

Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox op www.xerox.be.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://simplifywork.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.