Zaventem, 10 oktober 2014 – De nieuwe Xerox Colour C60/C70 leent zich voor tal van afdrukomgevingen en biedt een zeer grote flexibiliteit wat de keuze aan afdrukdragers betreft.

De printer maakt gevarieerde toepassingen mogelijk zoals het bedrukken van etiketten in stevig polyester, menukaarten, reclameborden, zelfklevende raamaffiches, publicitaire magneten, marketingbrochures, enz. Opmerkelijk is ook zijn vermogen om te printen op linnen voor exclusieve toepassingen met de hulp van de Emulsion Aggregation-toner van Xerox. Deze toner zorgt namelijk voor een maximale hechting ondanks de oneffenheden die men gewoonlijk op de oppervlakte van dit materiaal aantreft.

Daarnaast biedt de printer een scherpe, gelijkmatige en nauwkeurige beeldkwaliteit met een resolutie van 2400 x 2400 ppp. Deze buitengewone beeldkwaliteit wordt gecombineerd met online afwerkingsopties zoals nieten, perforeren, vouwen en afsnijden op de snede.

De Xerox Colour C60/C70 kan ten slotte ook worden gekoppeld aan vier verschillende controllers en is in staat om gepersonaliseerde toepassingen uit te voeren. Met de lancering van deze nieuwe printer bewijst Xerox nogmaals zijn capaciteit om oplossingen te bieden die klanten helpen hun activiteiten te ontwikkelen.

Voor meer informatie over de Xerox Colour C60/C70, klik hier.

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 180 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.