Zaventem, 4 november 2014 – Dit programma, gelanceerd op het Xerox Premier Partners Congress dat op 21 oktober in Spanje plaatsvond, richt zich tot klanten die actief zijn op de Europese markt van grafische communicatie.

Het is bedoeld om hen te helpen hun volume digitale afdrukoperaties te verhogen en werd ontwikkeld in partnership met InfoTrends. Het bestaat uit vijf workshops met duidelijk omlijnde doelstellingen: zich omvormen tot een leverancier van marketingdiensten, een strategisch marketingplan opstellen, een verkoopbeheerplan uitwerken, variabele gegevens en cross-mediacommunicatie commercialiseren, en digitale afdrukken verkopen op verticale markten om te groeien.

Dankzij dit nieuwe initiatief kunnen wij met onze klanten informatie delen die hen in staat zal stellen nieuwe kansen te grijpen op de digitale afdrukmarkt, hun business uit te breiden en om te vormen, en hun rentabiliteit te verhogen.

Voor meer informatie over de workshops kunt u contact opnemen met Frank Michielsen (frank.michielsen@xerox.com). Voor meer informatie over de digitale oplossingen van Xerox voor de grafische communicatiesector, klik hier.

Over Xerox Europe

Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox op www.xerox.be.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://simplifywork.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.