Zaventem, 5 augustus 2015 – Ciaco is een coöperatieve onderneming met vestigingen in Louvain-la-Neuve en Woluwe (Brussel), die in 1970 werd opgericht door de studentenorganisaties van de UCL. Ze telt meer dan 70.000 coöperatieleden en is actief in verschillende domeinen: verkoop van school- en kantoorbenodigdheden en artikelen voor creatieve vrijetijdsbesteding, drukwerk, uitgave van cursussen en verspreiding van wetenschappelijke werken.

De drukkerij van Ciaco, die gespecialiseerd is in de productie van boeken en syllabussen alsook in de verspreiding van werken via zijn website I6Doc.com, heeft onlangs zijn bestaande Xerox iGen 3 vervangen door een Xerox iGen 150 vanwege de voordelen en ontwikkelingsmogelijkheden die dit systeem biedt. 

Het aanvaardt namelijk extra grote formaten (660 x 364 mm) naast diverse andere dragers waaronder offset- en gestructureerd papier, en garandeert volledig stabiele kleuren tijdens het afdrukken. Bovendien heeft het een belangrijk positief effect op de productiviteit, dankzij zijn hoge afdruksnelheid (150 bladen per minuut) en de koppeling met de krachtige en intuïtieve software Fiery die het workflowbeheer sterk vergemakkelijkt. De afdrukkwaliteit is een ander sterk punt met een resolutie van 2400 dpi, die zijn waarde ten volle bewijst bij het drukken van het binnenwerk (in Z/W en kleur) en de omslagen van de boeken, waarvoor bij deze laatste vaak dik gestructureerd papier wordt gebruikt. 

Xerox is de wereldmarktleider in digitale productiedruk. De onderneming levert zijn klanten volledige oplossingen – technologische tools, workflowtools en tools voor businessontwikkeling – om hen doeltreffend te helpen op weg naar het succes. 

Voor meer informatie over de Xerox iGen 150, klik hier.

Over Xerox Europe

Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox op www.xerox.be

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11
pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.be 

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.