Zaventem, 17 augustus 2015 – Xerox heeft vier nieuwe tools gelanceerd om zijn aanbod aan Xerox Partner Print Services te verrijken en zijn partners te helpen businessopportuniteiten op de KMO-markt te grijpen. Of ze al dan niet voor het eerst managed printservices willen leveren, maakt daarbij geen verschil. Deze partners kunnen ook hun voordeel doen met de strategie in drie fasen van Xerox (evalueren en optimaliseren, beveiligen en integreren en automatiseren en vereenvoudigen) om oplossingen aan te bieden die inspelen op de wijzigende behoeften van hun klanten.

Het gaat om de volgende nieuwe tools:

  • Enhanced Managed Supplies Service, een eenvoudig middel dat partners kunnen inzetten om hun klanten te helpen tijd en geld te besparen. Deze laatsten opteren hiermee voor een proactieve, automatische bevoorrading van verbruiksgoederen voor multifunctionals en printers die geen tariferingsprogramma per pagina hebben. Partners die managed services voor bevoorrading van verbruiksgoederen verkopen, verhogen hun marge, en profiteren van een extra inkomstenbron die bovendien recurrent en voorspelbaar is.
  • NewField IT e-Commerce Storefront, waarmee partners vlot evaluatietools en -diensten kunnen bestellen en vernieuwen om de IT-infrastructuur van een bedrijf te analyseren vóór de ontwikkeling en invoering van een programma van managed printservices.
  • MPS Application Programming Interface: een eenvoudige softwareontwikkelingskit die zich integreert in de front- en backofficesystemen van de partner om de administratieve kosten te drukken (zoals kosten die inherent zijn aan facturering van klanten) en om de metrische follow-up van bijstandscentra en van incidentbeheer te verbeteren.
  • Xerox Digital Alternatives, een gebruiksvriendelijke technologie voor het mobiele kantoor, voor de automatisering van workflows die op papiergebruik steunen. Met Xerox Digital Alternatives kunnen gebruikers hun documenten vlot ondertekenen, annoteren, delen, opslaan en lezen met behulp van één enkele interface. Het is niet meer nodig documenten te printen, bestanden te converteren, of te schipperen tussen diverse programma's en digitale versies: dit alles garandeert tijdwinst en meer doeltreffendheid.

"Onze partners in de distributiekanalen kunnen deze tools nu in hun voordeel gebruiken: hiermee kunnen ze zich onderscheiden van hun concurrenten en klanten overtuigen om een groter pakket activiteiten aan hen toe te vertrouwen. Door meer technologie en diensten te verkopen, verbeteren wij onze resultaten en genereren we gegarandeerde inkomsten na verkoop", verduidelijkt John Corley, voorzitter van de afdeling Channel Partner Operations bij Xerox. "De nieuwe tools doen meer dan alleen maar een klant goedkoper laten printen. Ze automatiseren de businessprocessen, stimuleren de productiviteit van werknemers en verhogen bovendien de veiligheid en de mobiliteit."

Beschikbaarheid

De Enhanced Managed Supplies Service, Newfield IT e-Commerce Storefront en MPS Application Programming Interface zijn nu al beschikbaar in de Verenigde Staten en in Europa. Vanaf september kunnen de Europese concessiehouders in het raam van een accreditatieprogramma ook over Xerox Digital Alternatives beschikken.

Over Xerox Europe

Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox op www.xerox.be.

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.