Zaventem, 30 september 2016 – In kleine organisaties krijgt de productiviteit weleens een knauw door het eenvoudige feit dat niemand weet hoe je een element in een kantoortoestel moet vervangen of hoe je een bepaald proces beheert. Verbindingsproblemen, een printer die hapert, slechte beeldkwaliteit, te complexe parametrering: voor je het weet staan er drie mensen werkeloos en hulpeloos toe te kijken en is de productiviteit het grote slachtoffer.

Xerox wil KMO’s helpen het hoofd te bieden aan zulke situaties die vaak synoniem zijn van winstderving. Xerox lanceert de multifunctionele printer Xerox WorkCentre® 3335/3345 en de printer Xerox Phaser® 3330: het zijn nieuwe monochrome afdruksystemen die iederéén kan bedienen, zelfs de meest technologieschuwe.

“Ben jij ook – vaak tegen wil en dank – de handige harry van het kantoor die telkens weer te hulp wordt geroepen om collega’s te helpen printen via de cloud of om een wifi-verbinding te herstellen? Dan ga je deze producten met open armen ontvangen”, lacht Tracey Koziol, senior vice president, Office and Solutions Business Group, Xerox. “Het is meteen ook afgelopen met de verplichting om telkens weer submenu’s af te schuimen. Deze systemen tonen 90% van de basisfuncties op het hoofdmenu, zodat de medewerker met een andere taak kan beginnen zodra de gewenste parameter geselecteerd is.”

Deze systemen laten zich vlot configureren en sluiten gemakkelijk aan op mobiele uitrusting. Dankzij de geïntegreerde wifi-connectiviteit en de koppeling die op het NFC-protocol steunt (Near Field Communication), krijgen mobiele medewerkers de mogelijkheid om hun smartphone of tablet erop aan te sluiten, ongeacht hun locatie. Geavanceerde functies zoals een wifi-installatiewizzard en een geïntegreerd adresboekje vereenvoudigen én versnellen bovendien de processen voor documentverwerking.

Xerox heeft de WorkCentre 3335/3345 en de Phaser 3330 uitgerust met krachtige productiviteitstools die werden ontworpen om kantooromgevingen te helpen nieuwe, eenvoudigere en efficiëntere manieren van werken te ontdekken. Tot die functies behoren:

  • Een geoptimaliseerde verwerkingscapaciteit en een afdruksnelheid van 33 tot 40 pagina’s per minuut.
  • Een verbeterde beeldkwaliteit (1200 x 1200 ppp) voor haarfijne afdruk van teksten en details.
  • Een optionele tweede papierlade voor 550 vellen extra.
  • De recentste veiligheidsfuncties om gevoelige en vertrouwelijke documenten buiten het bereik van onbevoegden te houden.
  • De mogelijkheid om documenten gedigitaliseerd naar een e-mailadres te sturen en om documenten vanuit een cloudapplicatie of vanuit USB-randapparatuur te printen.
  • Een groot touchscreen met kleuren dat de navigatie tussen de vele systeemfuncties vereenvoudigt.
  • Integratie van Apple AirPrint, Google Cloud Print en de plug-in Xerox Print Service voor Android en Mopria.
  • Een aanbevolen afdrukcyclus van 80.000 pagina’s.

Beschikbaarheid
Deze twee afdruksystemen zijn nu al wereldwijd beschikbaar.

-XXX-

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen: Xerox Corporation dat de activiteiten inzake documentaire technologie en outsourcing zal omvatten, en Conduent Incorporated dat zich zal toeleggen op het domein van diensten voor businessprocessmanagement. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox België op www.xerox.be.

 Contactpersonen voor de media
Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11 – pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03 – renato.jannone@eurolife.be

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.