Gebruikers profiteren van geavanceerde functionaliteit, betrouwbare prestaties en een ongeëvenaarde kleurenreproductie voor een betaalbare prijs

Zaventem, 17 november 2016 —  Xerox introduceert vandaag de kleurenprinter Xerox Phaser® 6510 en multifunctionele kleurenprinter (MFP)  Xerox WorkCentre® 6515. Beide apparaten kenmerken zich door een eenvoudige installatie en komen met productiviteitsbevorderende functies, zoals tweezijdig scannen in één bewerking in het geval van de Xerox WorkCenter 6515. Deze MFP is ook voorzien van een tabletachtig touchscreen van 12,7 cm dat toegang biedt tot voorbeeldweergaven van scans, bewerkingsfuncties, intuïtieve navigatieopties en de mogelijkheid om workflows naar behoefte aan te passen. Beide toestellen bieden ruimte voor 850 vellen, de Super-Fine EA-toner, alsook een prestatievermogen en kleurprestaties die normaliter alleen in grootzakelijke omgevingen worden aangetroffen.

“Tot nu toe hadden kleine bedrijven hoofdzakelijk toegang tot producten met marginale mogelijkheden die slechts een beperkt aantal taken zelfstandig afhandelen”, aldus Yves Rummens, office business manager bij Xerox. “De kmo’s hebben zitten wachten op betaalbare en krachtig presterende producten zoals deze.”

Zo is een klein makelaarskantoor nu in staat om intern hoogwaardige brochures en grafisch materiaal af te drukken in slechts een paar minuten tijd en zonder concessies te doen aan kleurkwaliteit en nauwkeurigheid. Het bedrijf kan daarnaast klantvoorstellen en contracten digitaliseren en de resulterende bestanden naar makelaars in de omgeving verzenden. Verder kan het versies met doorzoekbare tekst creëren voor vereenvoudigde archivering.

De nieuwe kleurenprinter Phaser 6510 en multifunctionele kleurenprinter WorkCenter 6515 bieden ondersteuning voor verbinding vanaf elk apparaat. Mobiele werknemers kunnen zo documenten afdrukken vanaf een tablet of smartphone. Dit maakt een einde aan de noodzaak om documenten naar een PC te sturen.

Volop potentieel voor productiviteitsverbeteringen
Belangrijke functies van de kleurenprinter Phaser 6510 en multifunctionele kleurenprinter WorkCentre 6515, die zijn bestemd voor het afdrukken van A4-documenten, zijn onder meer:

  • Wi-Fi Direct®-connectiviteit voor het veilig afdrukken van documenten vanaf smartphones en tablets;
  • Eenvoudig mobiel printen met Apple® AirPrint™, Google Cloud Print™, de Xerox Print Service Plug-In for Android® en Mopria®;
  • De keuze uit verschillende scanbestemmingen, zoals e-mail, een FTP-server, een bedrijfsnetwerk of de ingebouwde USB 3.0-poort van de printer, met de mogelijkheid om het resultaat van één scantaak naar meerdere bestemmingen tegelijk te verzenden;
  • De mogelijkheid om rechtstreeks van en naar de cloud te scannen en printen met Xerox Mobile Link;
  • Een maandelijkse bedrijfscyclus van 50.000 pagina’s en printsnelheden tot 28 afdrukken per minuut;
  • Recto-verso scanner die in één beweging werkt met een kadans van 37 scans per minuut;
  • 1200 x 2400 native dpi voor een ongeëvenaarde kleurenreproductie en kristalheldere output.

Beschikbaarheid
De kleurenprinter Phaser 6510 en multifunctionele kleurenprinter WorkCentre 6515 zijn per direct wereldwijd verkrijgbaar via webwinkels en erkende Xerox-resellers.

-XXX-

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen: Xerox Corporation dat de activiteiten inzake documentaire technologie en outsourcing zal omvatten, en Conduent Incorporated dat zich zal toeleggen op het domein van diensten voor businessprocessmanagement. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox België op www.xerox.be.

Contactpersonen voor de media
Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11 – pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03 – renato.jannone@eurolife.be

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.