De systemen bieden een waaier aan voordelen : zuiniger werking, hogere productiviteit, verbeterde veiligheid en mobiel afdrukken

Zaventem, 27 mei 2013 – Xerox heeft vandaag de verkrijgbaarheid op de Belgische markt aangekondigd van twee nieuwe multifunctionele A3-kleurensystemen die printen, kopiëren, scannen en faxen. Het gaat om de WorkCentre 7220 en 7225. Ze zijn standaard uitgerust met de Xerox ConnectKey-software en bieden reële en praktische oplossingen die enerzijds de methodes voor communicatie, verwerken en delen van informatie rationaliseren, en anderzijds complexe documentaire taken vergemakkelijken, dat alles voor lagere kosten en met volstrekte beveiliging van de gegevens.

De WorkCentre 7220 werkt tegen een snelheid van 20 ppm in kleur en in zwart-wit, terwijl de WorkCentre 7225 een snelheid tot 25 ppm kan halen. Beide machines zijn ontworpen voor de productie van aanzienlijke volumes : tot 87.000 pagina's per maand voor de 7220 en tot 107.000 pagina's per maand voor de 7225. Ze zijn voorzien van een Ethernet-aansluiting en een USB-poort om de inhoud van geheugensticks direct tegen grote snelheid te kunnen afdrukken. In optie hebben de klanten de mogelijkheid om een kit met WiFi-connectiviteit te installeren. Alle modellen worden verkocht met een laadbak voor het automatisch recto-verso afdrukken van documenten en met een manuele toevoer. Een magazijn voor omslagen is als optie leverbaar. Aan de uitvoerzijde beschikken ze standaard over een dubbele ontvangstbak. Als optie kunnen afwerkingsmodules worden toegevoegd voor het perforeren en nieten van documenten en voor de bundeling van boekjes met nieten door de rug onder meer.

Doordat de ConnectKey-functies in de nieuwe multifunctionele systemen geïntegreerd zijn, werken ze als beveiligde platforms die onder meer in staat zijn om documenten te digitaliseren en op te slaan in de cloud, om kritische bedrijfsdocumenten direct naar workflowbeheerprocessen te sturen en om veilig en eenvoudig af te drukken vanaf om het even welk mobiel randapparaat.

De oplossingen van ConnectKey bieden IT-professionals, channelpartners, enterprises en het MKB snelle en eenvoudige manieren om het werk gedaan te krijgen, inclusief:

  • Standaard of zelfgemaakte apps: De Xerox App Studio laat gebruikers en channelpartners apps ontwerpen die de dagelijkse bedrijfsprocessen sneller maken. Een zorgverzekeraar kan declaratieformulieren bijvoorbeeld direct vanaf het MFP-scherm in het betaalsysteem scannen.
  • Toegang tot de cloud: Met één druk op de knop − en zonder tussenkomst van middleware − slaat ConnectKey Share to Cloud documenten op in cloudoplossingen als SharePoint Online, Google Drive, DropBox, Evernote, PaperPort Anywhere en Salesforce.com.
    Het is ook mogelijk om documenten te converteren tot een doorzoekbaar PDF-, Word- of Excelbestand om deze ook in de toekomst eenvoudig te kunnen beheren.
  • Connectie met SharePoint: Gebruikers kunnen bestanden doorbladeren, converteren en opslaan in SharePoint en het bedrijfsnetwerk, of direct opslaan in hun SharePoint Mysite of thuisnetwerk. Deze optie is speciaal ontwikkeld voor het MKB en richt zich op eenvoudige installatie en onderhoud.
  • Eenvoudige integratie met IT: ConnectKey MFP’s kunnen beheerd worden als een centraal onderdeel van het netwerk, met een eenvoudige structuur en service. Troubleshooting en training kan op afstand verzorgd worden door IT-medewerkers, of gebruikers kunnen geholpen worden via online support en video’s via het beeldscherm van de MFP.
  • Mobile print: Medewerkers kunnen zonder speciale software vanaf elk mobiel apparaat printen met Xerox Mobile Print of apps gebruiken die ontwikkeld zijn voor iOS, Android, Windows en Blackberry. Gebruikers zijn flexibel in hun keuze voor een on-premise mobile print-oplossing of een cloud-oplossing.

De WorkCentre 7220 en 7225 zijn nu al verkrijgbaar via de erkende herverkopers van Xerox België-Luxemburg.

-XXX-

Over Xerox België-Luxemburg

Xerox België-Luxemburg staat in voor de activiteiten van Xerox op het Belgische en Luxemburgse grondgebied. Met een omzet van zo'n 23 miljard dollar is Xerox wereldleider in de domeinen bedrijfsprocessen en documentbeheer. Met zijn technologie, expertise en dienstenaanbod vereenvoudigt Xerox de werkwijze van ondernemingen van elke omvang, zodat ze efficiënter kunnen werken en zich kunnen concentreren op hun core business. Xerox, dat zijn hoofdkantoor heeft in het Amerikaanse Norwalk, Connecticut, biedt ondernemingen en overheidsinstellingen een waaier aan outsourcingdiensten op het vlak van bedrijfsprocessen en IT-infrastructuur, zoals gegevensverwerking, oplossingen voor de gezondheidssector, beheer van personeelsvoordelen, ondersteuning van financiële functies, transportoplossingen en beheer van klantenrelaties. Daarnaast biedt de onderneming ook innoverende documenttechnologieën, diensten, software en verbruiksartikelen voor de grafische sector en afdrukomgevingen in kantoren van elke omvang. De 140.000 medewerkers van Xerox staan tot dienst van de klant in meer dan 160 landen overal ter wereld.

Voor meer informatie kunt u terecht op de websites www.xerox.be, http://www.xerox.com/news/nlbe.html of http://www.realbusiness.com . Beleggers vinden bovendien meer informatie op de website http://www.xerox.com/investor .

Xerox Europe beschikt tevens over logistieke en productievestigingen in Ierland, Groot-Brittannië en Nederland, en over een centrum voor onderzoek en ontwikkeling in het Franse Grenoble (Xerox Research Centre Europe).

-XXX-

Contactpersonen voor de media
Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11
pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.be

Opmerking: Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op http://news.xerox.com/pr/xerox/rss.aspx . Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://twitter.com/xeroxcorp , http://twitter.com/xeroxoffice , http://twitter.com/xeroxproduction , http://twitter.com/servicesatxerox http://twitter.com/XeroxSME , http://twitter.com/XRCE , http://www.xerox.com/blogs en http://www.xerox.com/podcasts.

XEROX®, XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.