Zaventem, 25 november 2013 – De editie 2013 van dit jaarlijkse congres, dat plaatsvond van 15 tot 17 oktober, bracht ongeveer 175 Xerox Graphic Arts Premier Partners bijeen die afdrukdiensten leveren op Xerox-uitrusting evenals een vijftigtal resellers van grafische oplossingen, afkomstig van over de hele wereld.

Tijdens de conferentie- en debatdagen die werden gehouden in het Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Centre, legde Xerox de nadruk op een aantal groeimotoren die cruciaal zijn voor het wereldwijde marktleiderschap van de onderneming. Zo werd het belang onderstreept om te blijven inspelen op de wereldwijde groei van de vraag naar beheerde afdrukdiensten, een sector waarin Xerox al jaren de toon aangeeft. Ook werd gewezen op het potentieel van sommige markten zoals de digitale productie van boeken en verpakkingsmateriaal en het afdrukken van foto's, waar Xerox talrijke klanten heeft.

De deelnemers aan het congres kregen ook de gelegenheid om de nieuwe kleurenprinter voor grote formaten Xerox IJP 2000 te ontdekken evenals de Xerox FreeFlow® Core. Dit gloednieuwe workflowbeheerplatform komt tegemoet aan de automatiseringsbehoeften voor huidige en toekomstige printflows door leveranciers van afdrukdiensten in alle groottes. De software kenmerkt zich door haar sterk evolutieve karakter waardoor ook drukkerijen met maar één digitale pers een reëel voordeel genieten. Dankzij de modulariteit hoeven drukkerijen niet meteen alle modules te kopen maar kunnen ze dit doen naarmate hun business en hun behoeften zich ontwikkelen.  

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 160 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11
pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.