Zaventem, 16 december 2013 – Xerox heeft onlangs een partnership gesloten met Taktik dat is uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in het domein van IT-engineering. Meer concreet zal Taktik zo veel mogelijk de geavanceerde afdrukuitrusting van Xerox commercialiseren bij de implementatie van zijn eigen producten en oplossingen.

De productportefeuille van Taktik bestaat uit iCure voor een globaal en gecentraliseerd beheer van patiëntenbestanden, Defiris voor het beheer van digitale media in een superbeveiligde en robuuste infrastructuur, en FlowR voor het beheer van de transmissie van multimediadiensten (VOD, live televisie, …) op meerdere schermen via LAN-netwerken. De oplossingen van Taktik richten zich op drie domeinen : bedrijfsbeheer met behulp van de software Open ERP, ontwikkeling op maat van 'captive portals' voor service providers, en het beheer en onderhoud van informaticaparken.

Taktik is dit partnership met Xerox aangegaan omdat het zijn klanten complete oplossingen wil aanbieden die ook het afdrukgedeelte omvatten. Tot de producten die Taktik interesseren, behoort de nieuwe groot formaat kleurenprinter Xerox IJP 2000 die voorzien is van een nieuwe revolutionaire inkjet afdruktechnologie, naast de kleurenafdruksystemen voor grote volumes van Xerox die aangestuurd kunnen worden door workflowoplossingen zoals het nieuwe platform Xerox FreeFlow® Core. Dit platform beantwoordt aan de automatiseringsbehoeften voor de huidige en toekomstige printflows van klanten van allerlei grootte.

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 160 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be 

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.