Zaventem, 17 februari 2014 – Na 17 jaar activiteit is CTP een vaste waarde in de drukkerijsector met een breed dienstenaanbod dat gaat van digitaal afdrukken van documenten op aanvraag (visitekaartjes, boeken, enz.) over gepersonaliseerde mailings tot afdrukken op groot formaat met verschillende inktsoorten.

Het bedrijf dankt dit succes, dat zich zelfs tot Nederland uitstrekt, aan het dynamisme van zijn medewerkers en zijn moderne infrastructuur die zeer korte uitvoeringstermijnen mogelijk maakt, zelfs voor complexe jobs die een zeer hoge afwerkingsgraad vereisen.

CTP had al in het verleden zijn vertrouwen gesteld in de apparatuur van Xerox, met de aankoop van digitale kleurenpersen Xerox IGen3 en Xerox Color 1000 voor respectievelijk grote en kleine oplagen. Nu vervangt CTP de Xerox iGen3 door een nieuwe pers, om aan de groeiende vraag naar grote digitale oplagen in kleur te voldoen. De keuze is gevallen op de Xerox iGen150 (150 ppm) gekoppeld aan de workflowbeheersoftware Xerox Freeflow Core. Hiermee verkrijgt het bedrijf de middelen om zijn productiviteit te verhogen (plus 35%) en kan een constante afdrukkwaliteit van het hoogste niveau worden geboden.

Deze met offset vergelijkbare kwaliteit wordt bereikt dankzij een nieuw beeldvormingsysteem dat een resolutie van 2.400×2.400 dpi garandeert en een innoverend systeem dat automatisch de juiste densiteit instelt. Bovendien kan de nieuwe digitale pers een groot aantal dragers verwerken, zelfs in XXL-formaat (364×660 mm), en jobs uitvoeren met gemengde papiersoorten, onder meer voor mailingcampagnes met afscheurbare antwoordkaarten.

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 160 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.