Zaventem, 19 maart 2014 – Voor de eerste keer was Brussel gaststad voor het forum van INTERQUEST, en Xerox was op 18 maart in het Plaza Hotel andermaal nadrukkelijk aanwezig als sponsor. Xerox hecht dan ook bijzonder veel belang aan dit type evenement. Een aangename vaststelling was het feit dat MasterMail – een van de klanten van Xerox – het woord nam als officieel spreker.

MasterMail is een klinkende naam in direct marketing (cross-media), marketingautomatisering en fulfillment. Die faam is met name gevestigd op de ervaring die het bedrijf heeft verworven op het domein van digitale productie van drukwerk en workflows, en op zijn perfecte kennis van technieken voor personalisering en segmentering.

COO en mede-eigenaar Werner Aernouts van MasterMail nam 's ochtends het woord in het raam van de sessie Cross-media Success Stories. Hij presenteerde in dit verband enkele cross-mediacampagnes die zijn bedrijf heeft geïmplementeerd, en besprak de ingrediënten (processen, resources, interne relaties, technologieën) die aan de basis lagen van het geoogste succes.

De digitale productie-uitrustingen van Xerox zijn ideale tools voor de realisatie van (al dan niet) gepersonaliseerde applicaties in kleur die inkomsten genereren: afdruk van verpakkingen, fotoalbums, boeken en handleidingen, marketingbrochures en transpromotiedocumenten. Daarnaast zijn ze even ideaal om direct-marketingactiviteiten op te zetten. Wilt u meer informatie over deze applicatie? Klik dan hier.

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 160 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.