De partners krijgen voortaan de mogelijkheid om individuele oplossingen met geïntegreerde Xeroxtechnologie onder hun eigen naam te creëren en te verkopen. En er is meer …

Zaventem, 23 april 2014 – Met de resourcesbackground van de nieuwe Personalised Application Builder en met een verbeterde versie van zijn Partner Programma laat Xerox zijn partners beschikken over nieuwe middelen om op een originele manier inkomsten te genereren en hun banden met hun eigen klanten te versterken.

“Wij bieden onze partners die op de kmo’s mikken, doeltreffende technologieën en diensten aan, zodat zij maximaal kunnen profiteren van de bestaande opportuniteiten op de markt van het documentbeheer”, stelt Douraid Zaghouani, voorzitter van Xerox’ divisie Partner Channel Operations. “Het is onze missie deze partners te helpen hun winstmarge te verhogen door ze de kans te geven hun oplossingen te verrijken met onze technologie en diensten waarmee zij op hun beurt hun eindklanten helpen hun dagelijkse businessprocessen te vereenvoudigen.”

De resourcesbackground Personalised Application Builder

Achter de naam Personalised Application Builder schuilen applicaties en tools op het domein van opleiding en marketing waarmee onze partners oplossingen kunnen ontwikkelen en personaliseren die tegemoetkomen aan specifieke kmo-behoeften. Deze oplossingen mogen ze onder hun eigen naam commercialiseren.

Het nieuwe aanbod van Xerox verheft zich boven de concurrentie door zijn omvang. Met Personalised Application Builder zijn de partners immers in staat om gepersonaliseerde oplossingen te ontwerpen voor kantoren, zoals aanbiedingen op maat voor managed print services (PMS), maar ook voor productie omgevingen met grotere documentvolumes.

De resources waarover men via Personalised Application Builder beschikt, zijn geschikt voor alle IT- en documentbeheerinfrastructuren. Ze bevatten onder meer personaliseerbare applicaties (Xerox App Studio), softwareontwikkelingkits voor managed print services, de workflowsoftware Xerox FreeFlow ® en de EIP-interface van Xerox (Extensible Interface Platform) waarmee de zelfstandige softwareontwikkelaars en -verkopers applicaties voor documentbeheer op maat kunnen uitwerken die gemakkelijk toegankelijk zijn via het bedieningspaneel van de multifunctionele systemen. Xeroxpartners die dat willen, kunnen een beroep doen op Xerox’ netwerk van erkende ontwikkelaars om hun oplossingen te bouwen.

De verbeterde versie van het Partner Programme

De inhoud van dit programma werd aanzienlijk verbeterd, terwijl de coherentie ervan op wereldschaal werd versterkt.

Concreet: de inhoud werd verzesvoudigd. Er zijn onder meer nieuwe promotiecampagnes en automatische verzendingstools voor e-mailcampagnes. Het mobiele verkoopteam kan dankzij de nieuwe applicatie SmartPad ook sneller overgaan tot verkoop door gebruik te maken van interactieve presentaties, films, foto’s, technische fiches en brochures die ze kunnen oproepen via hun tablets en iPads onder Android.

“Er werden extra verbeteringen aangebracht na onderzoek van de inhouden die in de Verenigde Staten en in Europa worden aangeboden. Dit heeft geleid tot een complete lifting van alle voorstellen die niettemin hun roeping behouden om in te spelen op de specifieke behoeften van elk kanaal”, verklaart Douraid Zaghouani.

Deze verbeteringen werden geconcretiseerd door terbeschikkingstelling van:

  • toegang tot competitieve laboratoria;
  • productmigratietools;
  • assistentie in de Showroom;
  • generators van geïntegreerde voorstellen;
  • virtuele demonstraties en presales-assistentie.

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 160 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11
pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.