Zaventem, 28 april 2014 — Xerox België-Luxemburg heeft vandaag zijn samenwerking met Xerdo geofficialiseerd. Volgens het gesloten partnership zal Xerdo de kantoorapparatuur van Xerox commercialiseren, maar voornamelijk de nieuwste generatie beheerde afdrukdiensten van Xerox aanbieden. Xerdo beschikt hiervoor over een belangrijke troef. Het bedrijf maakt namelijk deel uit van de Uptime Group die zijn sporen verdiend heeft in het aanbieden en installeren van IT-infrastructuuroplossingen die alle behoeften van de klanten dekken, zowel kmo's als ondernemingen met internationale dimensie

Door het aanbieden van beheerde afdrukdiensten helpt Xerdo ondernemingen de totale kostprijs van hun bestaande afdrukomgeving te evalueren en hun afdrukinfrastructuur beter te beheren, ongeacht de aanwezige merken (Xerox of andere) of soort apparatuur. Niets dan winst dus voor de klanten die op het einde van de rit profiteren van lagere afdruk- en reproductiekosten en een hogere productiviteit in een multiplatformomgeving, terwijl ze tevens minder IT-ondersteuning nodig hebben.

Dominic Barthelon, Managing Partner van Xerdo : "Onze aanpak wat betreft beheerde afdrukdiensten is altijd dezelfde. We beginnen met een evaluatie van de buroticaomgeving van de klant. Op die manier verzamelen we de elementen om inzicht te krijgen in de bestaande situatie en een balans op te maken om daarna deskundig advies geven aan onze gesprekspartners. Dat advies slaat niet alleen terug op een betere kostenbeheersing, maar ook mogelijke verbeteringen. De mogelijkheden variëren naargelang de bestaande situatie, de behoeften en desiderata van de klant. Het kan bijvoorbeeld een rationalisering zijn van het aantal persoonlijke systemen, de installatie van multifunctionele systemen, de implementatie van mobiele afdrukoplossingen, etc. Na de evaluatie- en adviesfase leggen wij een offerte voor die gevolgd wordt door twee fases: de implementatie en het operationeel beheer. Om dit beheer in goede banen te leiden volgen onze specialisten met behulp van krachtige tools van op afstand de goede werking en het prestatieniveau van de buroticauitrusting en gaan indien nodig over tot proactieve interventies."

Pierre Collette, marketing and communications manager, Xerox België-Luxemburg, is opgetogen over het partnership met Xerdo : "Door hun expertise in het domein van de beheerde afdrukdiensten, beheerde diensten voor documentaire content en beheerde informaticadiensten zijn de teams van Xerdo in staat bedrijven te helpen hun kosten te verlagen en hun productiviteit aanzienlijk te verhogen. Dat is een van de doelen die ook Xerox zich stelt. Wij zitten dus volledig op dezelfde golflengte en hopen dat dit zich zal vertalen in een vruchtbare samenwerking voor beide partijen en de klanten van Xerdo."

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 160 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.