Zaventem, 13 mei 2014 – De Xerox Phaser 4622 is een krachtige, betrouwbare en robuuste printer die ontworpen is om naar keuze in recto of recto-verso tot 275.000 documenten per maand te drukken. Daarbij houdt hij pagina na pagina een constante afdrukkwaliteit aan tegen een cadans van 62 ppm. Zijn afdrukresolutie gaat tot 1200 x 1200 dpi. 

Om die snelheid aan te kunnen maakt de printer standaard gebruik van twee toevoerlades met een totale capaciteit van 650 bladen, uitbreidbaar tot 3.750 bladen door toevoeging van extra lades. In totaal ondersteunen zes lades papierformaten gaande tot Legal (216 x 356 mm), terwijl de zevende plaats biedt voor maar liefst 2.000 bladen in A4-formaat. Naargelang de lades varieert het aanvaarde papiergewicht van 60 tot 220 g/m².

Aan de uitgangszijde kan de gebruiker, naast het uitvoerplatform voor 500 bladen, kiezen tussen een afwerkingsmodule die tot 10 documenten van 50 pagina's kan ontvangen en nieten en een systeem met vier lades van elk 100 bladen.

Boven op de systeemondersteuning van het afdrukprotocol AirPrint van Apple en een draadloze aansluiting bezit de nieuwe printer een Ethernet-uitgang en een USB-poort die een zeer groot installatiecomfort bieden aan de klanten.

Ook aan de veiligheid is gedacht. De nieuwe printer voldoet aan de courante protocols (IPsec, WiFi WPA 2, …) en beschikt ook over de image overwrite-functie (volledig overschrijven van overbodige gegevens van de harde schijf van 320 Gb), een versleutelingsfunctie voor bewaarde gegevens en de functie beveiligd printen (printjobs blijven in de wachtrij zitten totdat de gebruiker naar de printer gaat en ze vrijmaakt).

Verkrijgbaarheid

De Xerox Phaser 4622 is nu al verkrijgbaar in België en Luxemburg via het net van concessiehouders en herverkopers van Xerox. De klanten kunnen de printer ook aanschaffen via een PagePack-contract. Hiermee betalen ze een vast bedrag per pagina dat de verbruiksproducten en het onderhoud ter plaatse omvat.

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 180 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.