Zaventem, 16 mei 2014 – Het Britse familiebedrijf Blissetts, dat al sinds 1920 gespecialiseerd is het inbinden van boeken, werd in 2010 door koningin Elisabeth II onderscheiden met een Royal Warrant voor de kwaliteit van zijn producten en zijn buitengewone dienstverlening. Ondanks een stevig marktaandeel en een vlekkeloze reputatie, besloot Gary Blissett toen toch om de weg van de nieuwe technologieën in te slaan door te investeren in een Xerox iGen4 die eind 2012 geïnstalleerd werd. Zijn opzet was het beste van twee werelden te combineren : het vakmanschap van Blissetts in boekbinden en de digitale kleurenprinttechnologie, om zo afgewerkte producten van hoge kwaliteit aan de klanten te kunnen aanbieden. Die combinatie bleek een schot in de roos.

Tot de klanten van Blissets behoren marketingbureaus en beroepsfotografen die speciale belangstelling hebben voor de weergave van fotoafdrukken en gebonden boeken. Zoals Gary Blissett uitlegt op het videofilmpje dat u kunt zien door hier te klikken, heeft hij de Xerox iGen4 gekozen voor zijn buitengewone kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid. Maar ook voor zijn capaciteit om dragers te ondersteunen zoals het Novatech-papier 170 g/m² 364 x 660 mm.

De volgende woorden vatten de tevredenheid van Gary Blissett perfect samen : "Wij hebben geen limieten in wat we kunnen aanbieden …". Voor meer informatie over Blissetts, klik hier.

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 180 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.