Zaventem, 3 juni 2014 – Xerox-concessiehouder Document Solution Liège heeft met succes een nieuwe en volledig kosteloze methode in praktijk gebracht voor de hernieuwing van verbruiksproducten bij zijn klanten.

Onder de naam Sold Supplies Services zal deze methode de komende maanden worden toegepast bij andere concessiehouders van Xerox verspreid over heel België.

Concreet bestaat de methode hierin dat bij de klant van de concessiehouder een softwareprogramma wordt geïnstalleerd op een netwerkserver. Dit programma zorgt er nadien automatisch voor dat de verbruiksgoederen worden aangevuld voor het volledige geïnstalleerde printerpark ongeacht het merk. De klant hoeft de bestellingen dus niet meer zelf door te geven of een voorraad inktpatronen te beheren, enz.

De klant lijdt financieel geen enkel nadeel door deze nieuwe werkmethode aangezien de software en de installatie ervan gratis zijn en de prijs van de verbruiksgoederen onveranderd blijft.

Eric Van Wymeersch, General Manager Channel Group van Xerox België-Luxemburg : "Wij zijn erg blij met dit succes van Document Solution Liège dat de weg heeft vrijgemaakt naar een verwachte veralgemening van een nieuwe methode die het leven van de eindklanten zal vergemakkelijken."

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 180 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.