Zaventem, 5 juni 2014 – Kennis is kapitaal. Kennis is ook meer dan ooit de basisresource van ondernemingen. Wie zijn kritieke informatie doeltreffend exploiteert, neemt meteen een lengte voorsprong op zijn concurrenten. Xerox erkent deze realiteit en biedt voortaan nieuwe manieren om die informatie te evalueren, te beschermen en op het juiste moment en de juiste plaats te benutten, zodat organisaties besparingen kunnen realiseren, hun klantrelaties kunnen verbeteren en innoverende, opzienbarende aanbiedingen kunnen uitwerken.

De nieuwe diensten van Xerox werden bedacht met het oog op:

  • analyseren van de werkwijzen en beweegredenen die ondernemingen aanvoeren om te printen, en vervolgens hun toegangsweg tot de informatie aanpassen;
  • verhogen van de veiligheid van de informatie zonder de IT-infrastructuur te verstoren;
  • mobiel printen gemakkelijker en praktischer maken;
  • de dagelijkse bedrijfsprocessen die op documentgebruik steunen, evalueren, vereenvoudigen en verbeteren door de workflows te automatiseren.

"Naarmate het kenniskapitaal van ondernemingen toeneemt – op papier of digitale drager – neemt de uitdaging met betrekking tot de ontginning ervan exponentieel toe. Zonder aangepast beheer verkommert die kennis immers op tal van plaatsen en in uiteenlopende formaten", benadrukt Mike Feldman, voorzitter van de LEO-afdeling (Large Enterprise Operations) bij Xerox. "Onze strategie om ondernemingen te helpen bij die uitdagingen, steunt op drie stappen: evaluatie en optimalisering, beveiliging en integratie, automatisering en vereenvoudiging. We blijven hierbij evolueren. Dat blijkt uit de aankondiging van vandaag. In de praktijk zullen de nieuwe diensten de klanten helpen om hun informatievragen efficiënter te beheren, meer bepaald op domeinen als veiligheid en automatisering van de workflows."

Het nieuwe aanbod omvat:

  • De Xerox Secure Print Manager suite die op de Equitrac-oplossing van Nuance steunt. Deze suite integreert economische functies voor veiligheid, controle en opstelling van rapporten zoals gebruikersauthenticatie, beveiligd documentverkeer, follow-up van werk, boeking en verdeling van documentaire jobs, routing en regels die de printactiviteiten beheren, en dit zonder de bestaande IT-infrastructuur te verstoren. Deze functies kunnen gelden voor individuele of meerdere apparaten van Xerox of van zijn concurrenten, volgens de behoeften van de organisaties.
  • De Xerox Document Analytics diensten die antwoorden aanreiken op de volgende vraag: Hoe, waar en waarom worden de documenten gebruikt? De informatie wordt via diverse bronnen verzameld: gegevens vanuit de uitrustingen en de printjobs zelf, analyse van rapporten en gesprekken met klanten die duidelijkheid scheppen over het printgerelateerd gedrag. Xerox digitaliseert de content op basis van de verzamelde informatie en haalt die informatie op in samenwerking met de klanten zodat verlies van historische informatie op papieren drager niet wordt vervangen door verlies van digitale informatie.
  • De Xerox Workflow Assessment diensten. Het doel hiervan is te tonen hoe documenten binnen een organisatie hun weg zoeken, en hieruit conclusies te trekken om efficiëntere processen te creëren. Dankzij de informatie die bij de klanten wordt gehaald enerzijds en de verzamelde gegevens over het gebruik van documenten en uitrustingen anderzijds, bereiken deze diensten hun doel: ze helpen organisaties hun productiviteit te verhogen, besparingen te realiseren en hun klantrelaties te verbeteren.

Beschikbaarheid

De diensten Xerox Document Analytics en Xerox Workflow Assessment zijn nu al beschikbaar voor EPS-klanten (Enterprise Print Services) van Xerox in de Verenigde Staten, Canada en Europa.

De suite Xerox Secure Print Manager van haar kant is beschikbaar voor klanten die in diezelfde gebieden gevestigd zijn, maar ook in de groeilanden.

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 180 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.