Zaventem, 12 juni 2014 – André Pauwels richtte zijn bedrijf in 1996 op. Hij koos meteen resoluut voor kwaliteit in de dienstverlening om zich te profileren op het domein van de direct mail. Vandaag heeft hij 23 medewerkers in dienst en realiseert hij een omzet van 5 miljoen euro: deze progressie bewijst duidelijk dat hij geslaagd is in zijn uitdaging.

Pauwels Print & Mail is dankzij zijn ervaring en zijn opeenvolgende investeringen in uitrusting bekwaam om de meest complexe direct-mailcampagnes te realiseren, met daarin de hele dienstenwaaier: personaliseren van documenten met de gegevens die de klanten aanleveren, afdrukken, documenten in enveloppes stoppen en verzenden tegen de laagste tarieven. Al deze diensten kunnen worden gekoppeld aan fulfilment- en/of direct e-mailcampagnes.

Om het hoofd te blijven bieden aan de toenemende vraag naar vierkleurendruk heeft het bedrijf nu geïnvesteerd in een digitale kleurenpers. De keuze viel op een iGen4 wegens de grote betrouwbaarheid en het vermogen om grote volumes te verwerken bij een brede waaier van formatsupports en verschillende papiergrammages. Maar niet alleen daarom! Dankzij zijn technologie biedt de iGen4 een uitzonderlijke kwaliteit-prijsverhouding. Hierdoor kan Pauwels Print & Mail de scherpst mogelijke prijzen aanbieden, tot genoegen van zijn klanten.

-XXX-

Over Xerox Europe

Sinds de uitvinding van de xerografie 75 jaar geleden helpt Xerox ondernemingen om de uitvoering van hun werk te vereenvoudigen. Vandaag zijn wij wereldleider in bedrijfsproces- en documentbeheer, waardoor mensen efficiënter kunnen werken en zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Xerox heeft zijn hoofdzetel in Norwalk (Connecticut, Verenigde Staten) en stelt meer dan 140.000 personen te werk in 180 landen, die bedrijfsdiensten, afdrukuitrusting en software leveren aan commerciële en overheidsorganisaties. Voor meer informatie, zie www.xerox.com.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Ierland, het VK en Nederland, en een onderzoekscentrum – Xerox Research Centre Europe – in Grenoble (Frankrijk).

Contactpersonen voor de media

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. 02 716 65 11

pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. 02 374 36 33 / 0495 26 12 03

renato.jannone@eurolife.be

Opmerking

Wie RSS-feeds wenst te ontvangen, kan terecht op

http://news.xerox.com/rss.

Opiniebijdragen en sectorale vooruitzichten vindt u op http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

XEROX®, XEROX en Design®, en ConnectKey™ zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.